Europea Presse

Europea Presse

Europea Presse

La agencia que vive las noticias

Les estacions d'hivern de FGC - temporada 2018-19

NATURALEZAPostado por ALBERT LOASO sáb, noviembre 17, 2018 19:41:35

Escuts de les estacions de FGCVídeo promocional de la Molina


S'ha presentat al museu Olímpic i de l'esport la nova temporada d'hivern de les estacions d'esquí i muntanya de FGC, presidida pel Sr. Ricard Font, amb els responsables de les estacions de la Molina, Espot, Porta Ainé, Vall de Núria Vallter 2000 i les estacions d'esquí Nòrdic.

Acte de presentació de la temporada d'hivern

El Sr. Ricard Font, President de FGC, exposant les fites de present i futur

També hi van assistir el cap de la oficina Olímpica dels Jocs d'hivern 2030 Barcelona-Pirineus, i per primer cop hi era present el director de l'estació de la Masella.

Com a principals novetats, FGC s'ha proposat tenir totes les estacions digitalitzades pel proper any, de cara a que amb una app, es puguin comprar els forfets, tenir informació de cada estació i altres avantatges.

El relleu donat pel fet de que està seguint endavant la proposta de la seu olímpica pel 2030 de Barcelona-Pirineus, ha fet accelerar les millores que es pretenen en les properes temporades, en especial la millora en la producció de neu, augment de màquines trepitjaneu, serveis d'hostaleria i altre millores de l'entorn, com la millora de les carreteres d'accessos a les estacions.

També s'impulsarà la importància de la pràctica de l'esquí de base amb els alumnes d'escoles de les comarques properes a les estacions, per augmentar el nivell esportiu a mig i llarg termini.

També s'ha subratllat l'acord de fa uns mesos per estendre el tele cadira de la Molina fins la cota 2.500 m, per arribar a la Tosa d'Alp, aquest nou accés ràpid es pot realitzar gràcies a l'acord la veïna estació de la Masella., que comparteix el terreny amb la de la Molina.

NOVETATS DE LES ESTACIONS

La Molina.-
Amb el sistema de venda "La Molina check In"; el client que compra per primera vegada i no disposen de targeta xip, compra a través de la xarxa i pot recollir el forfait o a l'estació, o a les màquines expenedores sense fer cues.
També es millora la producció de neu amb l'adquisició i implantació d'onze nous canons de producció de neu.

Vall de Núria.-

· Nou recinte i espai per als més menuts “El Cau de la Marmota” amb gran diversitat d’activitats adaptades a les diferents èpoques de l’any. Les activitats estrelles són: Taller del cremallera, la Marmota, granota vermella...

· Programa d’animació per als clients allotjats, amb activitats esportives i culturals per als adults i amb propostes innovadores i carregades d’acció per als menuts

Vallter 2000.-

· Servei de bus llançadora entre cotes de l’estació: Vallter, ofereix un servei de mini bus per a vianants per desplaçar-se de la cota 1900 a la base de l’estació (cota 2000). Aquest servei opera els dies de màxima afluència a l’estació.

· Food Truck: Durant aquesta temporada d’hivern el Food Truck de Vallter amplia la seva oferta de menjar artesà amb productes locals per gaudir-los a peu de pistes.

Espot i Port Ainé.-

· Implantació de la recollida selectiva de residus.

· Nous circuits infantils a la zona de debutants. A Espot portarà per nom: circuit infantil “Lo Tamarro” i a Port Ainé “Gall Fer”.

El director de la Masella exposant els avantatges de l'acord amb la Molina per arribar en tele cabina a la cota 2500

Text: Marti plana
Fotos: Albert Loaso