Europea Presse

Europea Presse

Europea Presse

La agencia que vive las noticias

EL PARC ESTIVAL DE NÚRIA

NATURALEZAPostado por ALBERT LOASO jue, agosto 06, 2015 13:11:55
El Santuari de Núria, està situat a 1.964 metres d'altitud, està envoltat de pics i cims del Pirineu Oriental, a la comarca del Ripollés. A l'estiu FGC que explota el parc de Núria, proposa múltiples activitats en el Parc lúdic de Núria.
http://www.valldenuria.cat/estiu/activitats/parc-ludic/
Les instal.lacions de l'estació d'hivern, es transformen en una zona de gaudi per la família i en especial pels nen i nenes, a on poden trobar activitats com: la cinta patufet, el Tubby petit, la tirolina, jocs d'equilibri i un rocòdrom. A més a més, un passeig a cavall o en poni, les terrasses l'aire lliure al voltant del llac, un passeig amb barca pel llac, completen aquesta oferta per a totes les edats.
No ens oblidem de que l'aventura comença a Ribes o Queralbs, a on la majoria dels visitants pugen al Parc de Núria pel se fantàstic cremallera. El cremallera a través dels 12,5 quilòmetres, supera un desnivell de 1.059 metres, amb rampes màximes del 15%.

En l'aspecte religiós, podem recomanar la caminada des de l'estació del cremallera fins el Pic de l'Àliga pel via crucis, un camí amb creus monumentals. Podem arribar-hi també pels telepolsats (cabines suspeses)

Núria ofereix pels nuvis la celebració del sagrament del matrimoni, per unir l'amor de la parella amb la contemplació de la natura, i juntament amb la bona gastronomia dels seus restaurants, satisfaran als convidats més exigents.

En definitiva, el Parc de Núria ens omple de propostes per gaudir de l'estiu amb aventures, ecologia, natura, jocs, restauració, devoció, per totes les edats, només cal anar-hi amb ganes de descobrir la proposta que ens doni un sentit més ampli a la descoberta de la Vall de Núria.


Una passejada a cavallLes campanes de Núria
Ofici de matrimoni al Santuari


El prat de Núria i el cremallera al fons
Les instal.lacions de la Vall de Núria a vista d'àguila

El cremallera a l'estació de Núria
Un divertit passeig en poni pels més menuts


Text i fotos: Albert Loaso


Fill in only if you are not real

Se permiten las siguientes etiquetas XHTML: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. No se permiten estilos CSS y Javascript.