Europea Presse

Europea Presse

Europea Presse

La agencia que vive las noticias

33a. SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

FIRES PROPULARSPostado por ALBERT LOASO jue, septiembre 24, 2015 12:55:42
33a. SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ
Del 4 al 13 de setembre s'ha celebrat a Barcelona la 33a. edició de la setmana del llibre en català a la Plaça Nova davant de la Catedral.
Durant 10 dies l'esplanada de la Catedral es converteix en la Ciutat de la Lectura, amb avingudes i places, casetes i els 127 expositors aplegats enguany.
Editorial, llibreries, institucions i agrupacions d'editors es donen cita anual per tornar a reivindicar la normalització del món de l'edició i lectura en català.
A les places s'hi van presentar llibres, es van fer contacontes, debats, lectures i recitals.El públic visita les casetesJosep M. Vallés presentant el seus llibres de tècniques dels horts urbans, a la plaça de l'escriptura

Jordi Mazón va fer gaudir al públic infantil amb experiments de física a la plaça del llibreA la plaça de la paraula es va fer la presentació del llibre Una constitució per a Catalunya. Santi Vidal en parla amb Marina Llansana. Durant l'acte Lluis Pagés
va ser el presentador de la obra de Santi Vidal.

Santi Vidal, va dedicar uns minuts a signar els llibres de la obra presentada sobre les converses amb Marina Llansana sobre la constitució catalana.


Un feliç Santi Vidal agraeix les mostres d'estima dels seus lectors.

Al concloure la setmana els organitzadors han expressat la seva satisfacció per haver-se consolidat aquesta cita com el gran esdeveniment de l'edició en català, i a l'haver assolit el seu principal objectiu; donar visibilitat al llibre, revistes i publicacions periòdiques en català, i per avançar en el foment de la lectura en català i la "creació" de nou lectors.


Text i fotos: Albert Loaso


Fill in only if you are not real

Se permiten las siguientes etiquetas XHTML: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. No se permiten estilos CSS y Javascript.